Творчий вечір Вадима Дмитровича Крищенка

17 квітня 2017 року
Національний палац мистецтв « Україна»

17 квітня у Національному палаці мистецтв « Україна» пройшло велике пісенне дійство «Нехай буде воля твоя» - творчий вечір Вадима Дмитровича Крищенка,  українського поета-пісняра, народного артиста України, заслуженого діяча мистецтв України, автора  понад 30-ти поетичних збірок та більше 1000 пісень,професора кафедри культурології нашого університету.      Майстерність пісенного слова маестро випробувана часом і зігріта любов’ю багатьох людей. Вадим Дмитрович працював у співавторстві з такими відомими композиторами, як Геннадій Татарченко, Олександр Злотник, Ігор Поклад, Олександр Морозов, Павло Дворський, Остап Гавриш. Ним було написано багато відомих  для українців пісень:  “Хай щастить вам, люди добрі”, “Родина”, “Молитва”, “Білі нарциси”, “Берег любові”, “Отчий край”, “Осінні яблука” та багато інших.

         На головній сцені України вчора звучали пісні у виконанні Ніни Матвієнко і Оксани Білозір, Іво Бобула і Анастасії Лавриненко, Віктора Павлика і Олександра Бурміцького, Павла Зіброва і Павла Дворського, Алли Попової і Тетяни Піскарьової, Дмитра і Назарія Яремчуків, Ярослава Борути і   Михайла Брунського, ансамблю «Гетьман» і гурту «Будьмо!», гурту «Фрістайл» і  Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Усі вони зривали шквали оплесків, хвилі емоцій, щирого захоплення і радості від того, що в Україні ще живе і працює, даруючи людям пісню, такий воістину великий поет-пісняр.

         Для нас же, представників Національного університету біоресурсів і природокористування України, було особливо приємно, що відкрив свято пісні наш випускник, а сьогодні популярний молодий, співак Дмитро Андрієць, що чарувала своїм голосом професор кафедри культурології народна артистка України Наталія Шелепницька, яка представила неперевершену авторську пісню на слова Вадима Крищенка, що вітав наставника заслужений працівник культури декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайлович. А особливого шарму пісенним композиціям додавало прекрасне обрамлення, без якого не обійшовся навіть давній улюбленець жіноцтва Павло Зібров, - ансамбль бального танцю «Чарівність». Дівчата і хлопці здавались народженими для такої великої сцени, тому їхні виступи також неодноразово зривали оплески глядацької зали.

         Здоров’я ж Вам, шановний Вадиме Дмитровичу, наснаги і нових пісень! А ми будемо підтримувати українську культуру, пісню, примножувати наші традиції і берегти Вас! 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook