Компанія Great Plains відкрила двері для аспірантів НУБіП

20 квітня 2017 року

     12 квітня 2017 року аспіранти Оксана Молдавчук, Любов Каніболоцька, Іван Кадикало і магістр факультету конструювання та дизайну Валерій Кулінський відвідали головний офіс та сервісний центр компанії ТОВ «Грейт Плейнз Юкрейн» (Great Plains), яка працює в Україні з 1996 року та стала лідером з реалізації зернових сівалок.

     Її новозбудований екологічний офіс, що розташувавсяв селі Рославичі на Київщині, являє собою прозоре скляне центральне приміщення, високі ангари та новітнє зарубіжне сільськогосподарське обладнання. А екскурсію провів директор компанії Андрій Воробйов.

 

      «Грейт Плейнз Юкрейн» дотримується екологічних цілей для збереження та відновлення території. Майже все у сервісному центрі зроблено із українських матеріалів, ангари ж спроектовані так, аби сонячне світло потрапляло до них максимально. Ми побачили робочі місця працівників, виробничий ангар з обслуговування сільськогосподарського обладнання, склад із запасними частинами, приміщення для тестування обладнання, автономну котельню, яка працює на брикетах, генераторну станцію, господарські приміщення та сільськогосподарську техніку на відкритих ділянках.

 

     Унікальним є й те, що майже всі співробітники Great Plains – випускники механіко-технологічного факультету НУБіП. Тож цілком логічно, що зараз між факультетом та компанією налагоджено співпрацю, яка передбачає проходження практики студентами та підготовку молодих спеціалістів з подальшим їхнім працевлаштуванням.

Роман Харитоненко,
секретар ради аспірантів НУБіП 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook