Атестаційна комісія Міністерства освіти і науки України завершила свою роботу

20 квітня 2017 року

     18 квітня відбулося друге засідання комісії Міністерства освіти і науки України з атестації педагогічних працівників відокремлених підрозділів Університету. У цей день атестувалися керівники та педагогічні працівники Боярського коледжу екології та природних ресурсів, Бобровицького коледжу економіки та менеджменту імені О. Майнової та Ніжинського агротехнічного коледжу.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, відкриваючі засідання, наголосив на нових вимогах, які висуває сьогодення до педагогічних працівників і, в першу чергу, до керівників закладів. У цьому контексті й відбувалася розмова членів комісії з директором Боярського коледжу Сергієм Кропивком, заступниками директора Бобровицького коледжу Юлієй Петренко та Наталією Шаповал, заступником директора Ніжинського коледжу Тетяною Шеїн, які ділилися поглядами на перспективи розвитку своїх закладів. Також Сергій Миколайович поділився з присутніми враженнями від перебування в Університеті штату Пенсільванія (Сполучені Штати Америки).

    За підсумками роботи 5 керівників і 16 педагогічних працівників відокремлених підрозділів підтвердили свою відповідність займаним посадам, наявним кваліфікаційним категоріям і педагогічним званням, а окремі й підвищили свої кваліфікаційні категорії і отримали педагогічні звання.
     Загалом, цього року пройшли атестацію 61 педагогічний працівник і 15 керівних кадрів відокремлених підрозділів Університету.

     Вітаємо колег із вдалим проходженням атестації.

Олег Єресько 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook