Спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з бадмінтону

21 квітня 2017 року
НУБіП України, навчальний корпус №9, ігрова зала

19-20 квітня 2017 року пройшли змагання спартакіади «Здоров’я»  серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з бадмінтону. Запекла боротьба точилася, як в командному так і в особистому розрядах. За результатами змагань перше місце в командному заліку виборола команда гуманітарно-педагогічного факультету в складі: Калуги В.Ф., доцента кафедри історії і політології і Отрошко О.В., заступника декана гуманітарно-педагогічного факультету з фізичного виховання. На 2 місці залишилася команда механіко-технологічного факультету, багаторічний переможець цих змагань у попередні роки,  в складі Михайловича Я.М., професора кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка, декана механіко-технологічного факультету і Тітової Л.Л., старшого викладача кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка. Третє місце виборов факультет захисту рослин, біотехнологій та екології у складі: Антіпова І.О., доцента кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки і Гринчук К. В., асистента кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки.

В особистому заліку серед чоловіків трійка призерів виглядає таким чином: 1 місце - Калуга В.Ф., 2 місце - Михайлович Я.М., 3 місце - Антіпов І.О. Серед жінок призерами змагань стали: 1 місце - Карабач К.С., агробіологічний факультету, 2 місце - Тітова Л.Л., 3 місце - Петер М.В., факультет аграрного менеджменту.

Фото зі змагань:


 

Фото Олексія Бешуна зі змагань першого дня:

 

Олена Отрошко


 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook