Відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни «Ціна і ціноутворення» для бакалаврів спеціальності «Фінанси і кредит»

19 квітня 2017 року

19 квітня на 5 парі в аудиторії 231, корпус 10 відбулася відкрита лекція доцента кафедри біржової діяльності і торгівлі, кандидата економічних наук Панкратової Любові Леонтіївни з навчальної дисципліни «Ціна і ціноутворення» на тему «Світовий досвід та методи регулювання цін на сільськогосподарську продукцію та продовольство  в Україні» для ОС «Бакалавр» спеціальності «Фінанси і кредит».

 

  

На лекції були присутні декан економічного факультету, д.е.н., професор А. Діброва, завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі д.е.н., професор Н. Резнік, завідувач кафедри фінансів д.е.н., професор Н. Давиденко, викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі к.е.н., доценти: В. Яворська, А. Кравченко; к.е.н., ст. викладач  Н. Хміль, викладачі кафедри фінансів: к.е.н., доценти, А.Буряк, Г. Скрипник.

 

 

 Згідно плану лекційного заняття, було розглянуто питання необхідності державної підтримки аграрної галузі, вимоги міжнародної спільноти щодо механізмів регулювання ринку, найпоширеніші методи регулювання цін, такі як інтервенційні операції, заставні закупівлі, міжгалузеві комісії, тощо. Для кращого засвоєння лекційного матеріалу застосовувалися різноманітні методи і прийоми подання навчального матеріалу, технічні засоби.

 

   
 
В анкетах оцінювання якості проведення лекційного заняття викладачі та студенти високо оцінили рівень прочитаної лекції, а саме актуальність теми та розглянутих питань плану, наповненість лекції сучасними аналітичними та цифровими даними,  вміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів  протягом заняття.

 

 
 
Надія Резнік,
завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook