Ректор Станіслав Ніколаєнко бере участь у засіданні Ради ректорів провідних аграрних університетів країн СНД та Вишеградської асоціації університетів наук про життя

18 квітня 2017 року

 18 квітня ректор університету Станіслав Ніколаєнко відбув до Азербайджану, де братиме участь у роботі Ради ректорів провідних аграрних університетів країн СНД. Цьогоріч засідання проходитиме на базі Азербайджанського державного аграрного університету в м.Гянджа.

 
У ході візиту очільник НУБіП Станіслав Ніколаєнко проведе двосторонню зустріч з президентом Вишеградської асоціації університетів наук про життя, ректором Словацького аграрного університету в м.Нітра Петером Бєліком, де обговорять, зокрема, шляхи реалізації договорів про подвійні дипломи, обміни студентами і викладачами, спільні наукові дослідження.
 
Програма засідання передбачає також дискусію навколо проблем підготовки кадрів у сфері захисту рослин для агропромислового комплексу країн-учасниць СНД, обмін досвідом впровадження онлайн освіти та вирішення інших статутних питань Ради, оновлення її керівних органів та затвердження плану роботи на наступний період. 
 
Під час візиту ректори провідних університетів наук про життя СНД ознайомляться з останніми досягненнями науки і аграрного виробництва Азербайджану.
 
Денис Рудень
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook