Відкрите заняття доцента кафедри англійської мови Пономаренко О.Г.

18 квітня 2017 року

13 квітня 2017 року відбулося відкрите заняття доцента кафедри англійської мови Пономаренко О.Г. на тему «Principles of engine operations.  Hybrid engine».

Заняття було проведено на високому науково-методичному рівні. Структура заняття повністю відповідала його меті - розвиток комунікативних умінь, творчого та логічного мислення, ерудицію студентів, креативний підхід до вирішення практичних завдань. Доцент Пономаренко О.Г. використала на занятті аудіо та відео матеріали, продемонструвала високу ясність викладення навчального матеріалу та контакт з аудиторією.

Ефективність заняття також була зумовлена вдалою комбінацією різних видів навчальної роботи: усного мовлення, аудіювання, проведення презентацій та виконанням лексико-граматичних вправ.


Викладач значну увагу приділила активізації мовленнєвої діяльності студентів. Комунікативною практикою були охоплені всі студенти. Реалізовані всі цілі. Заняття відзначалося високою щільністю, темпом проведення і вмотивованістю мовленнєвої діяльності студентів.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook