Студенти факультету ветеринарної медицини Анастасія Коваленко та Ганна Ярова – призери ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

18 квітня 2017 року

     Студенти факультету ветеринарної медицини НУБіП України взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який відбувся 30 березня на базі Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. Наукові роботи представляли студентки Коваленко А.А. (керівник – к.вет.н., доцент Мазур В.М.), Постоєнко Г.О. (керівник – к.вет.н., ст. викладач Міластна А.Г.) та Ярова Г.В. (керівник – к.вет.н., доцент Іщенко В.Д.) під загальним керівництвом професора Недосєкова В.В.

     Після вступних слів голови конкурсної комісії, декана факультету ветеринарної медицини Бібена І.А. та заступника голови комісії, професора Ткаченка О.А. учасники конкурсу представили свої наукові роботи та відповіли на запитання членів журі та присутніх у залі.

     Після виступів відбулося засідання конкурсної комісії.

     За результатами оцінок виступів з урахуванням балів, що були нараховані після рецензії робіт експертами, двоє конкурсанток із НУБіП України стали призерами, отримавши дипломи переможців ІІІ ступеня: Анастасія Коваленко та Ганна Ярова.



     Подяки за активну участь у роботі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з ветеринарної медицини отримали також доцент Іщенко В.Д. та професор Недосєков В.В.

Василь Данілов,
заступник декана
факультету ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook