Студенти гуманітарно-педагогічного факультету – учасники ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Англійська мова та література»

17 квітня 2017 року

 У Національному університеті «Острозька академія»з 10 по 12квітня тривав ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Англійська мова та література». Учасниками олімпіади були 53студенти з 46різних вищих начальних закладів України.Вперше від гуманітарно-педагогічного факультету участь брали студентки третього курсу Хачпанова Ілона та Скочко Ірина.

 

 

Олімпіада складалася із кількох завдань: творче письмо, аудіювання, читання, усне мовлення та тест з лінгвістичної теорії, літератури Англії та США, лінгвокраїнознавства. Кожен з етапів олімпіади підсумовувало журі, у склад якого входили як викладачі з НУ «Острозька академія», так і з інших провідних вишів України.

Конкурсні завдання з аудіювання, читання, лінгвістичної теорії були запропоновані для виконання та перевірки в системі Moodle. Студенти отримали величезний досвід та унікальну можливість порівняти свої знання з іншими, зробити висновки щодо вдосконалення різних видів мовленнєвої діяльності. І хоча в цей раз нашим студентам не покорились перші вершини, вони не втрачають оптимізму й сповнені рішучості боротися за перемогу в наступному році.

 

Безумовно, хочеться відзначити доброзичливість,гостинність приймаючої сторони, організацію пізнавальних екскурсій на високому рівні, а також висловити подяку керівництву факультету за сприяння в організації поїздки та підтримку.

 
 
 
 

Олена Бабенко,

 доцент кафедри романо-германських мов і перекладу 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook