Університет Александраса Стулгінскіса (м. Каунас, Литва) зацікавився співпрацею з НУБіП в рамках програми обмінів Erasmus+

16 квітня 2017 року

     До НУБіП України завітала делегація з Литви у складі керівника міжнародного відділу навчальних програм Агне Грібенаіте та доктора Райтіса Скомінаса із Університету Александраса Стулгінскіса (м. Каунас, Литва). Головна мета візиту – це обговорення перспективи співпраці у рамках програми Erasmus+ і не тільки, адже міжнародне співробітництво – це невід’ємна складова успіху як для студентів, такі для викладачів сучасних вишів.

     Гості мали можливість поспілкуватися із директором ННЦ міжнародної діяльності Олександром Лабенком, директором ННІ лісового і садово-паркового господарства Петром Лакидою, заступником декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Русланом Кононенком. У ході обговорення дійшли висновку про спільне бачення розвитку університетів та програм обміну. Наступним кроком є підписання угоди про співпрацю між університетами і розробка міжнародних магістерських програм з можливістю отримання подвійних дипломів.

     Візит не завершився лише робочим спілкуванням, гості із задоволенням прогулялися весняним Ботанічним садом НУБіП України та завітали до музею лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського.

Г.О. Лобченко,
керівник міжнародних програм ННІ ЛіСПГ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook