Випускники коледжів та технікумів завітали на факультет ветеринарної медицини НУБіП України

14 квітня 2017 року

12 квітня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся «День відкритих дверей» і біля 70 осіб – випускників коледжів та технікумів  –  завітали на факультет для ознайомлення із його історією, сьогоденням, матеріально-технічною базою та умовами вступу у 2017 році на спеціальність «Ветеринарна медицина».

Випускників коледжів та технікумів гостинно зустріли керівництво факультету, завідувачі кафедр, співробітники факультету і кожному випускнику були роздані буклети про університет та факультет, календарики, правила прийому до НУБіП України у 2017 році.

Декан факультету ветеринарної медицини, академік НААН України Микола Цвіліховський представив презентацію про факультет, визначив основні переваги навчання в НУБіП України, ознайомив випускників коледжів та технікумів із спеціальністю «Ветеринарна медицина» і особливу увагу акцентував на ринку праці майбутніх фахівців ветеринарної медицини, практичному стажуванню по обміну за кордоном. Після закінчення виступу декану були задані низка запитань, які цікавили випускників-абітурієнтів, зокрема: наявність державних місць, забезпечення гуртожитками, можливість практичного стажування в зарубіжних країнах, вартість контрактної форми навчання тощо, на які були надані вичерпні відповіді.

Надалі випускники коледжів та технікумів ознайомились із матеріально-технічною базою факультету, кафедрами паразитології та тропічної ветеринарії, анатомії і гістології ім. акад. В.Г. Касьяненка, побували у музеї анатомії та ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс». Особливу зацікавленість викликали пластиновані препарати та музей кафедри, який за оцінками є найкращим в Україні.

 Отож, чекаємо абітурієнтів!


Заступник декана В. Данілов

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook