Всеукраїнська олімпіада з менеджменту серед молоді проходить на базі НУБіП

14 квітня 2017 року

     14 квітня 2017 року в університеті відбулось відкриття ІV Всеукраїнської олімпіади з менеджменту серед молоді. 
     Вітаючи її учасників, ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко підкреслив виключну важливість проведення таких заходів. Підтвердженням чого стала увага до нього: олімпіада зібрала близько 80 учасників з 16 університетів України, в т.ч. і представники нашого вишу – студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, які опановують спеціальність «Якість, стандартизація та сертифікація».

     Захід, який вже вдруге проходить у стінах НУБіП, відбувається у межах Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ», що традиційно організовує Міжнародна гільдія професіоналів якості спільно з Клубом лідерів якості країн Центральної та Східної Європи. Його мета - залучення молоді до руху за ділову досконалість і якість. 

 

     Цього року на базі нашого університету баталії проходили у номінаціях «Системи управління якістю», «Системи управління навколишнім середовищем», «Системи управління безпечністю харчових продуктів», «Системи енергоменеджменту», «Системи управління безпекою та гігієною праці».

 

 

 

 

     Поки журі працювало після проведеного тестування, для гостей організували екскурсії ботанічним садом та музеєм анатомії НУБіП та запропонували смачний обід в університетській їдальні.

     Окрема подяка спонсорам олімпіади – Міжнародній спеціалізованій фармацевтичній корпорації «Юрія-Фарм», яка здатна змінювати стиль у фармацевтичному бізнесі для кращого лікування та оздоровлення людей у всьому світі. До речі, на підприємстві впроваджені вимоги всіх стандартів, за якими були заявлені номінації.

Юлія Слива,
доцент кафедри стандартизації та сертифікації
сільськогосподарської продукції 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook