Міжнародна науково-практична конференція у НАУ "Актуальні проблеми міжнародної освіти: стан та перспективи розвитку"

14 квітня 2017 року

7 квітня іноземні студенти та викладачі університету взяли участь у Міжнародній науково-практічній конференції "Актуальні проблеми міжнародної освіти: стан та перспективи розвитку" яка проводилась на базі Національного авіаційного університету та була організована за сприяння Міністерства освіти і науки України, Ради молодих вчених при міністерстві освіти і науки України, Асоціації міжнародної освіти, науки и культури, Академії менеджменту міжнародної освіти, Африканської ради в Україні, Європейської асоціації науки та освіти.
В роботі конференції прийняли участь представник 37 українських та закордонних вищих навчальних закладів, представники Посольств та консульств, компанії-агенти, які координують набір іноземних громадян на навчання, міжнародні громадські організації.
Географія країн представлених на конференції : Германія, Австрія, Великобританія, Республіка Польща, Азербайджан, Федеративна Республіка Нігерія, Судан, Гвінея, Конго, Бангладеш, Сенегал, Гана.

Одним з актуальних питань, представлених у Програмі конференції було обговорення проблем міжнародної освіти, перспектив подальшого розвитку в процесі інтеграції вищої освіти України до Європейського простору.
На пленарному засіданні було представлено доповідь заступника директора навчально-науковий центр міжнародної Афанасенка В.Ю. на тему: "Удосконалення стратегії та методологічні аспекти інтернаціоналізації аграрної освіти".

В ході проведення заходу відбулося урочисте вручення дипломів та нагород. Зокрема від громадської організації Африканська Рада в Україні нагороджено диплом студента 3-го курс агробіологічного факультету Квайє Джеймса Брауна з Республіки Гана та студента 1-го курсу факультету захисту рослин, біотехнології та екології Нкенене Еріка Мервей з Республіки Конго, за відмінні успіхи в навчанні та активну участь у суспільних та культурних заходах.
Також за внесок в розвиток дружби та співробітництва між Україною та Державами Африканська континенту нагороджено подякою директора навчально-наукового центру міжнародної діяльності Лабенка Олександра Миколайовича.


Заступник директора ННЦ міжнародної діяльності
Афанасенко В.Ю.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook