НУБіП України оголосив конкурс «Інтелектуальна академічна група»

14 квітня 2017 року

     «Добрий розум робить легким будь-який спосіб життя» – сказав Григорій Сковорода. Наші студенти, як завжди ідуть у ногу із часом, не відстають від нових тендецій сучасної науки.
     Але як і у дружбі, так і в освітньому процесі одному бути дуже важко, завжди потрібна підтримка «колег по цеху». Тому НУБіП України оголошує конкурс «Інтелектуальна академічна група». Участь у ньому – це прекрасна можливість загартувати колектив академічної групи та перевірити рівень підготовки студентів на різних факультетах.

     Конкурс допоможе виявити обдарованих студентів, стимулювати їх інтелектуальні та пізнавальні можливості, розширити кругозір та популяризувати маловідомі наукові факти. Конкурсна програма складатиметься із індивідуальних змагань (конкурс «Пам’ять»); змагань на швидкість рахування, змагань між капітанами, судоку, визначення коефіцієнту інтелекту IQ за допомогою тестових завдань. 
     Конкурс вже був проведений на кожному факультеті, за результатами якого обрані найкращі, найрозумніщі студенти, які представлятимуть свій підрозділ на університетському рівні.

     13 квітня серед капітанів команд пройшло жеребкування, під час якого до інтелектуалів звернулися з напутніми словами проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх.

 

 

 

     Отже, знайомимося з учасниками: команда під номером 1 – факультет конструювання та дизайну, 2 – агробіологічний факультет, 3 – факультет ветеринарної медицини, 4 – юридичний факультет, 5 – гуманітарно-педагогічний факультет, 6 – факультет захисту рослин, екології та біотехнології, 7 – факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, 8 – механіко-технологічний факультет, 9 – ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, 10 – факультет аграрного менеджменту, 11 – факультет землевпорядкування, 12 – ННІ лісового та садово-паркового господарства, 13 – економічний факультет, 14 – факультет інформаційних технологій, 15 – факультет тваринництва та водних біоресурсів.

     Бажаємо всім успіху у підготовці і хай переможе найінтелектуальніша студентська група!

Дар’я Ходій,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook