Підбито підсумки «Днів донора» в університеті та його підрозділах

14 квітня 2017 року

     14 квітня в університеті за участю Київського міського центру крові завершилася двотижнева благодійна акція «Дні донора». Долучилися до неї 246 студентів. Найактивнішими стали студенти факультетів ветеринарної медицини, землевпорядкування, аграрного менеджменту, конструювання і дизайну, економічного та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

     Із метою забезпечення донорською кров'ю хворих і потерпілих, які лікуються в закладах охорони здоров’я Київської області було проведено аналогічну акцію і у відокремленому підрозділі університету «Немішаївський агротехнічний коледж». Учасниками акції стали більш, ніж 70 студентів та викладачів. Було заготовлено 25 літрів донорської крові.

     Тож на адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка, в якому адміністрація КЗ КОР «Київський обласний центр крові» від імені тих, кому кров, яку здали учасники акції, повернула здоров'я, а іноді й життя, від імені лікарів, які лікують хворих та потерпілих, від працівників центру висловлює щиру вдячність директору коледжу Володимиру Альохіну, його заступнику Руслану Лоїку за відмінну роботу щодо організації та залучення студентів і викладачів коледжу до добровільної здачі крові, а також всім тим, хто безпосередньо став донором. 


Ольга Наконечна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook