Викладачі НУБіП вибороли відразу дев’ять медалей спартакіади

13 квітня 2017 року

     Триває спартакіада серед професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації Голосіївського району м. Києва. І у черговому її етапі – плавання – викладачі НУБіП показали чудові результати.
     Так, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Павло Кроп переміг на дистанції 50 метрів на спині (50,33с.) і був другим на 50 м вільним стилем.

     Директор НДІ економіки і менеджменту, доктор економічних наук Микола Талавиря здобув відразу два «срібла»: на дистанціях 50 м на спині (53,16 с.) і вільним стилем (39,40 с.).

     2-ге місце тієї ж «зіркової» для наших викладачів дистанції 50 метрів на спині, але вже у іншій віковій категорії зайняв старший викладач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Володимир Шапошнік з результатом 49,78 с. «Бронзу» ж виборов начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко (41,12 с.).

     Не підвела і прекрасна половина збірної НУБіП: викладачка кафедри фізичного виховання Олена Отрошко була другою на дистанціях 50 м на спині (1.0397 с.) і вільним стилем (49.27 с.).

     У естафета 4 х 25 м вільним стилем Павло Кроп, Володимир Отченашко і двазавідувачі кафедр Віталій Шмаргун (соціальної роботи і психології) та Микола Костенко (фізичного виховання) були третіми.

Ірина Білоус 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook