Випустилися бакалаври факультету аграрного менеджменту

13 квітня 2017 року

     Менеджери – люди вічно зайняті. Але сьогодні багато з них – тих, хто навчався на бакалавраті заочної форми факультету аграрного менеджменту, – прийшли до almamater ще задовго до урочистої миті: вручення дипломів. Всього до «фінішу» прийшло 72 випускники.

 

 

 

 

 

 

     І серед них – дві подруги: Тетяна Онофрійчук і Ольга Войтенко, яким університет не тільки дав дипломи, а й подарував дружбу.

     Провідний фахівець відділу юридично-кадрової роботи ДП УкрНДІ «Ресурс» Тетяна з приємністю згадує всі ці п’ять студентських років. Вчитися подобалося, говорить вона. А якщо ти ще й не пропускав занять, то навіть дуже цікаво: відчуваючи інтерес, викладачі все тобі пояснять дуже доступно. Знання, набуті в аудиторіях НУБіП, допомагають в роботі.

    А менеджер з продажу «Стрім телеком» Ольга повністю поділяє цю думку. Якщо навчатися на ФАМ прийшла за рекомендацією кума, то інтерес до занять відчула з першого курсу. А дійшовши до випускного, підготувала кваліфікований дипломний проект «Формування системи відбору персоналу на підприємстві», за що дуже вдячна своєму науковому керівнику Олександру Новак.

 

     На запитання, чи планують продовжити навчання вже у магістратурі ФАМ, дівчата були одностайні: так! Так само, як і більшість з нинішніх випускників бакалаврату.
     А от для Валентини Слободяник питання магістратури відкладається на невизначений строк. І причина тому вельми поважна: молода сім’я буквально за кілька днів очікує на дівчинку. Особисто б я тим, хто у ці нелегкі часи наважується на дитину, давав би національні дипломи найвищого гатунку – «націєутворюючі».

Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook