Обери свій шлях викладання іноземної мови

13 квітня 2017, 11:07

Нові вимоги суспільства щодо вивчення іноземної мови  як засобу міжкультурної комунікації, формування особистості,  готової  до міжнаціонального спілкування, знайшли своє  відображення  у  культурній політиці  Ради  Європи  та  в  концепціях  міжкультурного та соціолінгвістичного навчання  іноземних мов. Кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей не залишається осторонь вимог сьогодення щодо нових підходів і методів вивчення іноземних мов в умовах євроінтеграційних процесів і активно працює над апробацією ініціативної теми кафедри «Англомовна професійна комунікація в координатах євроінтеграційної тенденції в Україні», проводячи низку міжнародних семінарів за участі досвідчених методистів – носіїв англійської мови.


Не винятком став і міжнародний методичний семінар «Choose your own way of teaching English», організований кафедрою спільно із видавничою компанією Pearson, що відбувся 11.04.2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України для викладачів іноземних мов.


Захопливі методи й прийоми аудіювання запропонував британець Майкл Хадсон, ілюструючи свою доповідь яскравими прикладами й залучаючи аудиторію до активного слухання й кооперативної роботи.
Завдяки таким заходам, викладачі мають змогу отримати нові ідеї  щодо викладання іноземної мови, а студенти  мотивацію до її вивчення та корисні знання.


Колектив кафедри вдячний спікерам за матеріали, неоціненний досвід і насолоду спілкування та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook