Тетяна Галамай: прекрасна нагода побувати у провідному університеті України

13 квітня 2017 року

     Тетяна Галамай – одна з дванадцяти майбутніх лікарів ветеринарної медицини, які опановують цей фах у Каховському агротехнічному коледжі і приїхали на День відкритих дверей до НУБіП.

– Чому обрала таку нелегку професію?
     – Змалечку люблю тварин, особливо дрібних, тих, які живуть вдома. У нас вдома, у Чаплинці, наприклад, три собаки, стільки ж котів, не кажучи вже про домашню живність. Бачити, коли вони хворіють, а сказати, що болить не можуть, – понад мої сили. Тож і вирішила стати ветлікарем, про що й повідомила батькам ще у дев’ятому класі. Але мама сказала, що я ще маленька і до університету мене ніхто не візьме. Отак я і стала ученицею коледжу, аби швидше реалізувати свою мрію. А зараз хочу продовжити навчання в НУБіП, який думаю обрати першим пріоритетом, адже бачу тут більше перспектив.
     Щоправда, я ще не випускниця – закінчую третій курс. Але про подальше продовження освіти варто думати вже сьогодні.

– Чим живе сьогодні каховська студентка Тетяна Галамай?
      – Навчанням. Я відмінниця, «Студентка року» коледжу, активний учасник студентської самодіяльності – співаю, танцюю. Словом, де не посій, то вродить.

– З ким приїхала у столицю?
     – Нас тут практично вся моя академічна група – на чолі з куратором Олександром Михайловичем Маренком. Ніхто не хотів втратити таку прекрасну нагоду побувати у провідному університеті України.

Розмовляв Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook