Підвищуємо кваліфікацію з сільського зеленого туризму

13 квітня 2017 року

     Кафедра аграрного консалтингу та сервісу розпочала підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму представників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, державних та громадських організацій, власників особистих селянських та фермерських господарств.
Із перспективами розвитку НУБіП, його освітніми програмами слухачів ознайомив заступник директора ННІ післядипломної освіти Віктор Пабат. Він наголосив на ролі сільського туризму в Україні та запросив гостей продовжити навчання у НУБіП.

     Завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу Тетяна Кальна-Дубінюк ознайомила слухачів із програмою навчання, навчально-методичною літературою, новою бакалаврською програмою «Туризм» і магістерською програмою з менеджменту за спеціалізацією «Дорадництво», а доцент Ірина Кудінова представила практичну складову цього навчання з відвідуванням музеїв лікарських рослин та бджільництва НУБіП а також заплановану екскурсію до «Хати САВКИ» у селі Нові Петрівці.

 

 

     Цікавими були презентації заступника голови правління Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні Тетяни Шашкової про особливості інноваційного розвитку СЗТ та роль спіли у становленні галузі, а також члена правління спілки Володимира Триліса прокатегоризацію та екомаркування в сільському зеленому туризмі.

     Дискусія відбулась і з приводу нового закону України «Про сільський зелений туризм», який вже давно чекає на прийняття, а також поправки до закону «Про особисте селянське господарство», які дозволять власникам агроосель успішно розвивати сільський туризм в Україні.

Нана Харазишвілі,
зав. лабораторії кафедри аграрного
консалтингу та сервісу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook