Відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни «Основи біржової діяльності» для бакалаврів спеціальності «Менеджмент організації»

12 квітня 2017 року

  10 квітня на 3 парі в аудиторії 511 10 корпусу відбулась відкрита лекція завідувача кафедри біржової діяльності і торгівлі, доктора економічних наук, професора Резнік Надії Петрівни з навчальної дисципліни «Основи біржової діяльності» на тему: «Кліринг і розрахунки на біржовому ринку» для ОС «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент організації».


 На лекції були присутні декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н., доцент А. Остапчук, завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Н. Давиденко, завідувач кафедри підприємництва та організації агробізнесу, д.е.н., професор М. Ільчук, викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі к.е.н., доценти: В. Яворська, А. Кравченко, ст. викладач Н. Хміль.


 У лекції були розкриті питання: особливості розрахунків на біржах реального товару та функції клірингу, кліринг і розрахунки на ринку ф’ючерсних контрактів, основні функції та принципи біржового клірингу і розрахунків, етапи розрахунково-клірингового процесу на ринку ф’ючерсних угод, особливості реєстрації біржових угод.


 Студенти та викладачі відмітили актуальність та сучасність змісту лекції, різноманітність методів і прийомів подання навчального матеріалу Резнік Н.П., систематичність та логічну послідовність викладення матеріалу.
 На занятті використовувались різні форми та методи навчання, що стимулювали студентів до кращого засвоєння нового матеріалу.

 

Андрій Благодатний,
ст. лаб. кафедри біржової діяльності і торгівлі.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook