Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності "Біотехнологія"

11 квітня 2017, 19:40

31 березня 2017 року на базі Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут" було проведено підсумкову конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Біотехнологія». Під час конференції відбувся захист 27 найкращих студентських наукових робіт, які відібрали експерти конкурсної комісії з числа робіт, що надійшли на конкурс. Всі роботи були розподілені на три секції: "Промислова, харчова, сільськогосподарська, медична та фармацевтична біотехнологія", "Молекулярна біотехнологія та біоінформатика, екологічна біотехнологія та біоенергетика", "Біоінженерія та біомедицина.

 

Від Національного університету біоресурсів і природокористування України для участі у конкурсі було підготовлено і надіслано на адресу галузевої конкурсної комісії 2 роботи. З них до участі у ІІ етапі конкурсу за рішенням організаційного комітету було представлено роботу Володимира Володимировича Кальчука на тему «Біодизель». Роботу було виконано під керівництвом доцента кафедри охорони праці та інженерії середовища Віктора Миколайовича Поліщука.

 

Робота захищалась на секції "Молекулярна біотехнологія та біоінформатика, екологічна біотехнологія та біоенергетика". У результаті захисту представленої роботи магістра 1-го року навчання механіко-технологічного університету В.В. Кальчука було нагороджено дипломом за практичну цінність роботи.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook