Національний університет біоресурсів і природокористування України готовий відкрити двері для випускників коледжів

11 квітня 2017 року

     11 квітня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада, присвячена підготовці до Дня відкритих дверей для випускників коледжів, унормуванню штатного розпису та фінансовим питанням.

     Як повідомив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, 12 квітня НУБіП готовий прийняти 700 випускників коледжів та презентувати переваги навчання у кращому агробіологічному університеті Східної Європи. Окрім студентів вишів, які входять до складу нашого університету, до нас завітає молодь з усієї України. Що ж до програми, то об 11-00 відбудеться загальний збір в актовій залі відбудованого корпусу №3, де виступатимуть ректор Станіслав Ніколаєнко, відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук, голова Студентської організації Ілля Вакарчук та творчі колективи, а з 12 години – абітурієнти матимуть змогу детальніше познайомитися з бажаними спеціальностями, матеріально-технічною базою факультетів та ННІ, задати запитання та отримати відповіді щодо всіх аспектів навчання.

 

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко зупинилася на необхідності оптимізації штатного розпису. Насамперед це стосується факультетів агробіологічного, механіко-технологічного, інформаційних технологій, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, лісового та садово-паркового господарства. При цьому слід відмовитися від поділу груп, лекції мають читатися для потоків, курсів, груп споріднених спеціальностей тощо.

     Коментуючи фінансову ситуацію, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук наголосив на терміновому погашенню боргів за навчання та проживання в гуртожитках. У розрізі структурних підрозділів відповідна інформація буде заслухана на наступному засіданні ректорату, до якого заборгованість має бути мінізована.

Денис Рудень 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook