ІКТ як каталізатор змін в сучасних університетах: підвищення кваліфікації

23 березня 2017, 17:03

   21 березня 2017 року доцент кафедри Кузьмінська Олена проводила виїзні заняття у Таврійському державному агротехнологічному університеті (http://www.tsatu.edu.ua/). Заняття проводились відповідно до плану-графіка ННІ Післядипломної освіти НУБіП України (https://nubip.edu.ua/node/1069/3).
  В рамках курсу Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності (http://www.tsatu.edu.ua/event/rurs-z-pidvyschennja-kvalifikaciji-innovacijna-sprjamovanist-pedahohichnoji-dijalnosti/) Олена Кузьмінська окреслила основні освітні тренди; навела приклади їх застосування у різних країнах та університетах України; поділилась досвідом інтеграції інноваційних, педагогічних та ІК-технологій в НУБіП України, зокрема на факультеті інформаційних технологій.

      Оскільки у Таврійському університеті теж є досвід використання електронних курсів, розроблених засобами LMS Moodle, корпоративних Google-акаунтів та інструментів онлайн взаємодії учасників освітнього процесу, лекція, заявлена у програмі, переросла у проблемну дискусію. Учасники семінару, а їх було біля 100, проектували діяльність власних студентів у напрямку співпраці та проектної діяльності, планували спільні заходи, обговорювали перспективи впровадження змішаного навчання на своїх факультетах.

     Сподіваємось, що така зустріч не лише була корисною науково-педагогічним працівникам з Таврійського державного агротехнологічного університету, але й спонукатиме до спільних проектів між нашими університетами.

Таїсія Саяпіна,
старший викладач кафедри інформаційних і
дистанційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook