Студентка гуманітарно-педагогічного факультету Марко Юлія виборола призове місце в Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

11 квітня 2017, 14:52

6–7 квітня 2017 р. на базі Херсонського державного університету відбувався ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у галузі «Романо-германські мови і літератури».

Вітаємо Марко Юлію з ІІІ місцем в науковому дослідженні за напрямом «Семіотичні та комунікативні аспекти дискурсу».

Відкрив конференцію Омельчук Сергій Аркадійович, проректор із наукової роботи, доктор педагогічних наук, дійсний член Української академії акмеології, професор.

З вітальними словами до конкурсантів та членів галузевих конкурсних комісій звернулися ректор Херсонського державного університету, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України – Стратонов Василь Миколайович, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри англійської мови та методики її викладання – Заболотська Ольга Олександрівна.

Для конкурсантів було організовано екскурсію, на якій вони дізналися багато цікавого та нового про історію міста та Херсонський державний університет.

Вітаємо Юлію та бажаємо успіхів у подальшій науково-дослідній діяльності!

Василь Ковальчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook