Факультет землевпорядкування – департамент землеустрою, охорони та використання земель: тісна співпраця у підготовці фахівців

11 квітня 2017 року

     Ще одним важливим кроком в якісній підготовці фахівців із геодезії та землеустрою є тісні взаємозв’язки з виробництвом. Якщо навчальний процес постійно моніториться представниками Ради роботодавців, то залучення їх до вступної кампанії – це чи не найважливіший крок.  
     Олександр Краснолуцький – випускник факультету землевпорядкування 2001 року. Родом з Хмельничиини. Нині займає одну з керівних посад у Держгеокадастрі України – директор департаменту землеустрою, охорони та використання земель. Часто відвідує рідний факультет, минулого року ще й поповнив його матеріально-технічну базу сучасним геодезичним приладом.

Изображение

     Олександр Краснолуцький, за дорученням в.о. голови Держгеокадастру Олега Цвяха, координуватиме роботу щодо направлення територіальними підрозділами Держгеокадастру випускників шкіл на навчання до НУБіП України. На робочій зустрічі 10 квітня декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков і Олександр Краснолуцький спільно вибудували заходи щодо залучення випускників шкіл по всій Україні в цілому і кожної області зокрема. Наразі О. Краснолуцький матиме відрядження до Чернігівської області, куди запрошено і Т. Євсюкова. Планується серйозна робота з керівниками регіональних підрозділів. Адже, незважаючи на велику кількість ВНЗ, де готують землевпорядників, на місцевому рівні спостерігається кадровий голод. Про це свідчать численні оголошення на вакантні посади з сайту Держгеокадастру. Також, як відзначив Олександр Краснолуцький, Держгеокадастр завжди звертається до факультету з проханням рекомендувати кращих студентів старших курсів на роботу та проходження виробничої практики.

Изображение

Наталія Мединська,
заступник декана
факультету землевпорядкування 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook