7-ий Нова Пошта Київський міжнародний півмарафон 2017

10 квітня 2017, 22:46
м. Київ

9 квітня 2017 року в м. Києві на Контрактовій площі відбувся «7-ий Нова Пошта Київський міжнародний півмарафон 2017». Положення про змагання розміщено на сайті змагань:  NOVA POSHTA KYIV HALF MARATHON.  

 В усіх видах програми змагань  взяли участь понад 9200 учасників не тільки з України, а й з Ефіопії, Польщі, Білорусі, Росії, Франції. Організатори змагань запросили елітних бігунів для підвищення престижу змагань, а також для досягнення високих результатів, які піднімають рейтинг і видовищність змагань. На дистанції напівмарафону 21,097 км були встановлені рекорди трас у чоловіків і жінок. У чоловіків 1 місце зайняв бігун з Ефіопії Анбес Ленчо з рекордом траси 1 год. 03 хв. 57 с., а серед жінок першою фінішувала також ефіопська бігунка  Біене Биланеш з рекордом траси 1 год. 14 хв. 03 с. Наш студент агробіологічного факультету Андрій Безпалий пробіг цю дистанцію за 1 год. 22 хв. 04 с і був на фініші 64-м.

До програми змагань також були включені біг на 1 км, 5 км, 10 км і кубок університетів на дистанції 2 км.

Команда Національного університету біоресурсів і природокористування України в складі 9 студентів взяла участь в забігу на 2 км. Переможцем на цій дистанції став Дмитро Доненко, студент агробіологічного факультету 1 курсу, 4 групи, з результатом 6 хв. 14 с. 18-м на фініші був Денис Демченко, студент економічного факультету 3 курсу, 3 групи – 7 хв. 17 с. Олександр Бочков студент факультету конструювання і дизайну фінішував 23-м із результатом 7 хв. 29 с., Вадим Криворученко, студент факультету конструювання та дизайну 2 курсу, 1 групи фінішував 25-м з результатом 7 хв. 31 с., Юрій Ільчук, студент ННІ лісового і садово-паркового господарства 2 курсу, 1 групи був на фініші 27-м з результатом 7 хв. 35 с. Олександр Сова, студент факультету тваринництва та водних біоресурсів 2 курсу, 1 групи був 28-м з результатом 7 хв. 37 с., Антон Рибалко фінішував 29-м з результатом 7 хв. 37 с. В складі команди НУБіП України виступали 2 дівчини: Ніна Пархоменко, студентка факультету конструювання та дизайну 1 курсу, 4 групи і Тетяна Семенко, студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК 1 курсу, 3 групи, які фінішували 14-ою і 15-ою відповідно. Всього у збігу взяли участь 43 дівчини і 69 юнаків.

Збірна команда НУБіП України під керівництвом тренерів з легкої атлетики Дубовік Ріми Гасимовни, викладача кафедри фізичного виховання, майстра спорту міжнародного класу з легкої атлетики та Чирви Петра Олександровича, старшого викладача кафедри фізичного виховання зайняла 4 командне місце. Призерами кубку університетів в командному заліку  стали: 1 місце – КНТЕУ, 2 місце – НУФВСУ, 3 місце інститут – ім. Бориса Грінченка.

Хочеться відзначити високий рівень організації змагань, де було докладено чимало зусиль багатьох спонсорів в оформленні місця проведення змагань. Як в кращих європейських країнах свято вдалося досить яскравим і незабутнім!

Вітаємо всіх переможців і учасників змагань та бажаємо здоров’я і майбутніх перемог!

Фото з пробігу.

Легкоатлетична збірна команда НУБіП України учасники змагань:

Дмитро Доненко, переможець забігу на 2 км на кубок університетів:

 

Ріма Дубовік, тренер команди НУБіП України з легкої атлетики

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook