Прикрашаймо свою alma mater

10 квітня 2017 року

     Магістри кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій традиційно щороку під час весняної лісокультурної кампанії висаджують не одну тисячу сіянців, допомагаючи лісівникам Боярської лісової дослідної станції, ДК «Київська ЛДС» УкрНДІЛГА або ДП «Тетерівське ЛГ».

     Цього року магістри ми вирішили долучитися до ініціативи студентів-економістів «Посади дерево» і висадити біля рідного першого навчального корпусу пам’ятні дерева. Посадковий матеріал був вирощений у навчально-дослідному розсаднику. З приводу того, які дерева висадити, радилися недовго: продовжуючи ідею економістів обрали каштан їстівний, а ще символічно, віддаючи належне пісні «Мамина черешня», – черешню лісову.

 

  

  

      Ми живемо і навчаємося в Голосієві – одному з найбільш мальовничих куточків Києва: з віковими дубами-велетнями, каштановими алеями, скверами і родзинкою Голосієва – ботсадом. Всі вони створені нашими попередниками. Маємо і ми залишити свій слід. Тому ми чекаємо осені, аби продовжити прикрашати наш університет і закликаємо своїх колег долучитися до прекрасної і потрібної справи.

Королевська Катерина,
староста групи магістрів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook