ЗАВЕРШЕНО ВИРОБНИЧУ (АСИСТЕНТСЬКУ) ПРАКТИКУ СТУДЕНТАМИ МАГІСТРАТУРИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 035 «ФІЛОЛОГІЯ»

6 квітня 2017 року
Кафедра романо-германських мов і перекладу, НУБіП України

ЗАВЕРШЕНО ВИРОБНИЧУ (АСИСТЕНТСЬКУ) ПРАКТИКУ СТУДЕНТАМИ МАГІСТРАТУРИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ
035 «ФІЛОЛОГІЯ»


   Підведено підсумки проходження виробничої (асистентської) практики студентами 1 курсу магістратури, яку вони проходили на кафедрі романо-германських мов і перекладу у період з 14 по 31 березня 2017 року під керівництвом завідувача кафедри, проф. О. В. Малихіна, доц. Л. С. Козуб та доц. О.В. Бабенко.


   Під час практики студенти мали змогу спробувати себе у ролі викладача, працюючи зі студентами 1, 2, 3 курсів та навіть у ролі наставника, підготувавши і провівши низку виховних бесід.
   За результатами практики була проведена підсумкова зустріч, на якій студенти поділилися своїми враженнями від проходження виробничої (асистентської) практики, порівняли її із виробничою педагогічною практикою, яку вони проходили на 4 курсі у загальноосвітніх школах, подякували викладачам за консультації і цінні поради, які вони отримували під час практики.

 


   Викладачі кафедри, у яких студенти проходили практику, зазначили відповідальність і сумлінне ставлення студентів магістрантів до підготовки і проведення занять, їх креативність і інноваційний підхід до завдань, які вони готували студентам з використанням різноманітних комп’ютерних програм, зокрема готуючись до занять з дисципліни «Практика письмового та усного перекладу». Разом з тим, викладачі вказали й найтиповіші помилки, які були виявлені при проходженні практики студентами, висловивши сподівання, що після їхнього ґрунтовного аналізу, студенти зможуть уникати їх у майбутньому.
   За результатами підсумкової конференції можна вважати, що в цілому виробнича (асистентська) практика студентів 1 курсу магістратури спеціальності 035 «Філологія» пройшла на належному рівні і всі поставлені завдання було виконано.


Малихін О.В.,
завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу, доктор педагогічних наук, професор,
Козуб Л.С.,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook