Голова ради роботодавців факультету землевпорядкування Ігор Яцук привітав магістрів з випуском і спланував спільну профорієнтаційну роботу факультету

9 квітня 2017 року

     На факультеті землевпорядкування відбувся випуск магістрів заочної форми навчання. На захід було запрошено голову ради роботодавців Ігоря Яцука, який у своєму вітальному виступі побажав дипломованим фахівцям із землеустрою та кадастру життєвих успіхів, кар’єрного зростання і сприятливих умов праці!

    Як зазначив декан факультету Тарас Євсюков, Ігор Петрович є яскравим прикладом того, що може досягти випускник НУБіП у майбутньому. Адже Ігор Яцук, закінчивши у 1997 р., наш факультет пройшов усі щаблі на професійній ниві: від техніка-землевпорядника до державного управлінця найвищого рівня (2006-2008 рр. очолював Державне агентство земельних ресурсів України, 2008-2011 рр. заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України, з 2012 р. і дотепер генеральний директор державної установи «Інститут охорони ґрунтів України»). Отож, є на кого рівнятися.
     37 магістрів отримали свої довгоочікувані дипломи, серед них троє – дипломи з відзнакою: Наталія Усик, Олеся Терещенко і Наталія Браганець.
     Потому слово взяв завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук, який побажав випускникам знайти своє місце у житті і гідно застосовувати набуті в Університеті знання. Бажав професор Ковальчук вміти творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою досяжну мету і досягати свого, щоб кожен випускник знайшов роботу, яка б приносила матеріальне та моральне задоволення.
     Староста курсу Аліса Яремчук подякувала науково-педагогічному колективу НУБіП за їхню працю та ті знання, які випускники отримали у стінах рідного Університету.

     Далі роботу продовжили вже в колі завідувачів кафедр. Декан факультету Тарас Євсюков вкотре торкнувся теми вступної кампанії 2017 року. Адже перед факультетом землевпорядкування цього року стоїть складне випробовування. 
     Своє бачення щодо його розв'язання, запропонував Ігор Яцук. Спільно порадившись було вирішено, що ДУ «Інститут охорони ґрунтів України» та її регіональні філії, сприятимуть направленню від кожної області 2-3 випускників школи до НУБіП України, які по закінченню будуть працевлаштовані в установі. Відповідні розпорядження найближчим часом будуть направлені керівникам обласних підрозділів Інституту. Також очільник Ради роботодавців факультету землевпорядкування цікавився іншими важливими питаннями у роботі факультету.

      На завершення зустрічі увесь колектив факультету землевпорядкування та Ігор Яцук стали глядачами неперевершеного дійства "GANSTER PARTY" у рамках концертної програми Міжнародного фестивалю «Голосіївська весна».

 

Наталія Мединська,
заступник декана
факультету землевпорядкування 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook