Студенти ФАМ взяли участь в майстер-класі «Навички ефективної презентації» від керівника відділу розвитку та навчання «1+1 Медіа» Вікторії Гнап

9 квітня 2017 року

     Сучасний світ буквально вимагає від нас уміння гарно говорити, презентувати себе, бути оратором. Мабуть у всіх виникали питання:

Для чого ти виступаєш перед публікою?
Чого хочеш досягти?
Якого ефекту очікуєш?

       Я мала нагоду відвідати майстер-клас «Навички ефективної презентації», який проводила Вікторія Гнап, представник 1+1 media. Дану лекцію слухали студенти різних факультетів університету.

     Після знайомства з Вікторією Гнап та її розповіді про ораторство ми одразу перейшли до практики. Було помітно, що при роботі в командах всі проявляли ініціативу та намагалися донести свій погляд до колег та інших груп. Мова йшла не лише про ораторство та виступ на публіці, але й про спілкування з іншими людьми та вміння вписатися у колектив. На майстер-класі ми перевіряли свої навички, ефективно працювали в команді, взаємодіяли та допомагали іншим.

     Протягом деякого часу було запропоновано командам виступити з презентацією власних думок щодо отриманого ними завдання. Спостерігаючи за іншими, я побачила, що у кожного оратора є свої підходи, свій унікальний стиль, в основному сформований згідно його особистості, характеру, світосприйняття.

     Вислухавши наші ідеї, Вікторія Гнап вказала на переваги та недоліки кожної роботи. 

     Кожен з учасників майстер-класу ближче познайомився з мистецтвом ораторства, здобув певний досвід та отримав практичні поради. Я вдячна представнику 1+1 media Вікторії Гнап, та організаторам зустрічі, студентам факультету аграрного менеджменту Максиму Маковському, Олександру Мазуру та Юрію Трухану за проведений з користю час.


 Марія Коломієць, 
студентка 2 курсу
факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook