Намічено перспективи розвитку Бережанського агротехнічного інституту

8 квітня 2017 року

     6 квітня делегація університету відвідала ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». Предметом зустрічі з трудовим колективом стало обговорення шляхів подальшого розвитку вишу. Науково-педагогічні працівники серед найважливіших досягнень останніх років однозначно визначили здобуття за підтримки університету ліцензії на підготовку магістрів за чотирьома спеціальностями. За підсумками акредитації, інституту вдалося не лише підтвердити своє право на підготовку магістрів, а й суттєво збільшити ліцензійний обсяг. Проблематичним, на думку науково-педагогічних працівників, залишаються оснащення лабораторій сучасним обладнанням, загальне зміцнення матеріально-технічної бази, удосконалення навчальних планів і навчального процесу взагалі, особливо з практичної підготовки фахівців. Також серед озвучених проблем – поліпшення морального клімату в колективі.

     Обговорення більшості з означених питань було продовжено на нараді з адміністрацією закладу та деканами факультетів: Яремою Л.В., Клендієм М.Б. та Клендієм П.Б. Так, начальник відділу магістерських програм університету Олена Колеснікова зосередила увагу на необхідності ширшого залучення студентів-магістрів до наукових досліджень, удосконаленні навчальних планів і програм, а начальник відділу управління якістю освіти Дмитро Мотринчук – на урізноманітнегні форм профорієнтаційної роботи та забезпеченні належної якості підготовлених фахівців. Також обговорено перспективи застосування в інституті технологій дистанційного навчання і збільшення кількості вступників до базового закладу. У нараді також взяла участь директор Бережанського агротехнічного коледжу Світлана Пилипишин.

     Підсумовуючи результати наради, т.в.о. директора Бережанського агротехнічного інституту Михайло Русиняк висловив щиру вдячність за надану методичну допомогу та закликав колег ширше використовувати можливості відповідних ННІ та факультетів університету в організації спільних наукових досліджень.

Олег Єресько 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook