Підвищуємо рівень англійської мови: в університеті запрацювали курси для викладачів

8 квітня 2017 року

     З березня 2017 року за сприяння керівництва ННІ післядипломної освіти в університеті розпочалися заняття з ділової та професійної англійської мови і методики викладання нею.
     Група слухачів курсу була сформована на основі проведеного тестування з рівня володіння мовою. Заняття ведуть викладачі кафедри англійської філології - доцент Тетяна Тарнавська і старший викладач Вікторія Ліпська.

     Перші заняття були присвячені розвитку комунікативних здібностей, особливостям граматики і ділового мовлення за професійним спрямуванням із застосуванням сучасних інформаційних технологій. Вони проходять у цікавій і доступній формі, а після їх закінчення кожен бажаючий може отримати пройдений матеріал для самостійного опрацювання. На останньому викладачі курсів взагалі акцентують окрему увагу: до послуг слухачів відео- та аудіоматеріали, мобільні додатки та соціальні мережі. Особливо це важливо для викладачів, які підвищують майстерність викладання власної дисципліною іноземною мовою. Взагалі, вважаємо цей курс дуже корисним, цікавим і наповненим та запрошуємо приєднуватися до вивчення іноземної мови і на інших курсах, які нашим викладачам пропонує ННІ післядипломної освіти.

Марина Галат,
доцент кафедрипаразитології та
тропічної ветеринарії 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook