На економічному факультеті для аспірантів та викладачів стартував спецкурс «Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги «AGMEMOD UA»

7 квітня 2017 року

     5 квітня на економічному факультеті стартував спецкурс «Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги «AGMEMOD UA» в рамках програми підготовки аспірантів. З вітальним словом виступили декан економічного факультету Анатолій Діброва та представник Німецько-українського агрополітичного діалогу Марія Ярошко, які наголосили про важливість застосування сучасних методів при моделюванні та прогнозуванні економічних процесів, що дозволить підвищувати якість дослідницьких робіт на всіх рівнях.

     Після знайомства з учасниками лектор Марія Богонос, PhD, експерт з аграрної політики, зазначила, що курс складається із трьох частин. Перша присвячена теоретичному підґрунтю побудови ЕМЧР. У другій частині вивчатимуться етапи створення, структура та принципи функціонування ЕМЧР на прикладі моделі AGMEMOD. Підходи до моделювання політичних сценаріїв та інтерпритації відповідних результатів – предмет останньої частини курсу. 

  

     Учасникам були надані навчальні матеріали для підготовки та виконання практичних завдань, презентації лекцій, а також програмне забезпечення.

     Курс включає 30 аудиторних годин, лекції, індивідуальну роботу, роботу групах, а також PC-демонстрації, презентації слухачів, задачі та практичні завдання. Після завершення навчання за умови успішної здачі тестових завдань учасники отримають сертифікат АПД.

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook