Чистий четвер для третього корпусу

7 квітня 2017 року

    У четвер студенти, завідувачі кафедр і викладачі на чолі з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Василем Шинкаруком зібрались для весняного, передсвяткового прибирання території навколо 3-го навчального корпусу.

     Закріплену територію розподілили між кафедрами факультету, і кожна кафедра, змагаючись з іншою, натхненно працювали для якнайкращого результату.
     Адже в Національному університеті біоресурсів і природокористування України праці на свіжому повітрі ніхто не боїться. Заради спільної мети однаково можуть працювати як студенти, так і викладачі.
     За процесом облаштування території нового корпусу уважно не тільки стежив, але й активно працював декан факультету та його заступники. Вони ж і оцінювали результати такого експерименту.

 

 

 

     Із самого початку суботника і до його завершення між учасниками переважав дружній та піднесений настрій. Викладачі та студенти підійшли з посмішкою до фізичної праці на благо навколишнього середовища (на свіжому повітрі). Адже гуманітарно-педагогічний факультет завжди відкритий до нових експериментів як в навчальній частині, так і в соціальній.

 

 

 

   

     Мета суботнику була досягнула, а отже територія 3-го корпусу стала чистішою, неначе усміхнена.

Світлана Харченко,
Ірина Денисенко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook