Декани факультетів та директори інститутів спільно з відповідальними від ННІ лісового і садово-паркового господарства удосконалюють плани озеленення території університету

6 квітня 2017 року

     Шостого квітня за участі першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулася нарада деканів факультетів та директорів ННІ спільно з відповідальними за озелененнявід ННІ лісового і садово-паркового господарства. Присутні розглянули особливості проведення «Чистого четверга» з прибирання території та корпусів.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко наголосив на необхідності удосконалення планів озеленення території університету. Удосконалені плани озеленення територій, закріплених за факультетами та ННІ декани і директори винесуть на розгляд 7 квітня 2017 року.

 

 

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко представила програму проведення Дня відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів, що відбудеться в університеті 12 квітня 2017 р. Також вона наголосила на неухильному виконанні наказу ректора № 41 від 30.01.2017 р «Про підвищення якості освітнього процесу» під час завершення корегування навчальних планів на 2017-2018 н.р. 

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін ознайомив з основними вимогами підготовки до проведення конкурсу на заміщення вакантних посад та закликав присутніх зважено віднестися до його організації й проведення.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook