Виїзне заняття зі студентами механіко-технологічного факультету в ДП "ДержАвтоТрансНДІПроект"

5 квітня 2017, 10:00
м. Київ, ДП "ДержАвтоТрансНДІПроект"

5 квітня 2017 року студенти механіко-технологічного факультету продовжили ознайомлення з сучасними технологіями випробування транспортних засобів (автомобільний транспорт), які задіяні у виробничому циклі лабораторії дослідження палив та екології Державного підприємства "Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут" (ДП "ДержАвтоТрансНДІПроект").

Завдяки завідувачу сектору Колобову Костянтину Сергійовичу, студенти отримали фахові знання з екологічної безпеки транспортних засобів:

 

     1. Випробування


     2. Інспектування


     3. Видання та забезпечення обігу карток для цифрових тахографів


     4. Нормування експлуатаційної витрати палива


     5. Інженерний сервіс газобалонних КТЗ

  • Оцінювання відповідності суб’єктів господарювання вимогам до підприємств, що надають послуги з переобладнання КТЗ для роботи на газових моторних паливах з наданням на два роки, за позитивними результатами оцінювання, «Свідоцтв про погодження конструкції транспортного засобу щодо забезпечення безпеки дорожнього руху».
  • Проведення науково-технічної експертизи стосовно погодження можливості переобладнання КТЗ для роботи на газових моторних паливах.
  • Проведення науково-практичних семінарів "Вимоги до безпечності конструкції та технічного стану КТЗ, двигуни яких працюють на газовому моторному паливі, та методи контролю".

 

   

 

Заступник декана з наукової роботи МТФ Іван Роговський

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook