15-річчя співпраці факультету аграрного менеджменту НУБіП України та факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету (м. Нітра) відзначено підписанням Угоди про подвійні дипломи магістра!

6 квітня 2017 року

     5 квітня 2017 року відбулася зустріч Анатолія Остапчука, декана факультету аграрного менеджменту НУБіП України, та Єлєни Горської, декана факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету, під час якої відбулось підписання угоди про подвійні дипломи за магістерською англомовною програмою «Бізнес економіка та менеджмент» («BUSINESS ECONOMICS AND MANAGEMENT»).

     Формат програми передбачає, що студенти навчатимуться по два семестри в Нітріта в НУБіП України. Ця угода регламентує повне визнання структури, змісту та якості викладання обома сторонами угоди. 
     Захист магістерських дипломів слухачами відбуватиметься англійською мовою на спільній україно-словацькій екзаменаційній комісії, членами якої будуть по два представники з кожного факультету.
     Після підписання угоди відбулась лекція та зустріч декана Єлєни Горської зі студентами факультету аграрного менеджменту, що виявили бажання розпочати навчання за цією програмою вже у 2017 році. Під час зустрічі були озвучені умови вступу на програму подвійного диплому, перелік дисциплін та можливості, що відкриваються перед студентами, що пройдуть відбір на навчання за програмами подвійного диплому.

     На черзі погодження планів між факультетом аграрного менеджменту НУБіП України, факультетом економіки і менеджменту Словацького аграрного університету (м. Нітра) та Мідлсекським університетом (м. Лондон) та підписання угоди про подвійні дипломи за англомовною магістерською програмою «Міжнародна економіка та розвиток» («INTERNATIONAL ECONOMICS AND DEVELOPMENT»).

Олена Ковтун,
керівник міжнародних програм
факультет аграрного менеджменту 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook