Делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком відвідує університет штату Пенсільванія, США

5 квітня 2017 року

     З початку тижня делегація НУБіП на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком перебуває в Сполучених Штатах Америки, де знайомиться з Державним університетом штату Пенсільванія. Вже відвідали Центр випускників Хінтс, в якому пройшли зустрічі з професором Майклом Нейданом, доктором Стенфордського університету, співробітником Університету Торонто Маркіяном Добчанським, заслухали доповіді про українські дослідження в Університеті штату Пенсільванія. У зустрічах також взяли участь декан факультету сільського господарства Річард Рош та теперішній керівник фундації Воскобів – Джорж Воскоб.

     Ректор Ніколаєнко у своєму виступі подякував американській стороні за 25 років плідної співпраці і висловив сподівання на подальший розвиток співробітництва між двома вишами на майбутнє.

     Також до слова долучився проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, який, до речі у 1992 році був учасником програми WIRA і проходив стажування в Пеннстейті.

     Сьогодні ж делегація побувала у Будинку лісових ресурсів, провела переговори з доктором Джад Майклом, професором бізнес менеджменту та управління природними ресурсами, доктором Майклом Мессіною, головою відділу наук про управління екосистемами, та стипендіатом програми WIRA, доктором Евеліною Кульчицькою а також, Паулем Хейнеманом, начальником відділу сільськогосподарської і біологічної інженерії.

     Американські колеги також представили систему дорадництва Пен Стейт, продемонстрували багаторічні посіви для біоенергетики та екосистемних послуг, провели екскурсію по ділянках багаторічних польових насаджень.

Вадим Ткачук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook