Другий день «Голосіївки»...

4 квітня 2017 року

     Ви помітили, як у Голосіївській республіці ожила природа і стало більше зелені ? І все тому, що прийшла весна! І другий день «Голосіївки» не зрадив весняних сподівань глядачів і журі, подарував їм настрій, позитив, щирі емоції і ... світло. Так, дуже багато світла принесли в актову залу студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, які представили на розсуд публіки «Казку про електрика». У програмі їхнього виступу було застереження: «Обережно! Можливе ураження сміхом!», та ніхто, як виявилося, такого ураження не побоявся. По-справжньому «запалювали» СТЕМами «Пара», «Бабушка», «Фея» Максим Бабак, Михайло Рачинський, Василь Смертюк, Назар Жигальський, додавали азарту і заодно жіночності Катерина Макух і Ксенія Русанова, доводили, що енергетика – справа не лише чоловіча, дівчата з хореографічного і вокального ансамблів. Скрипка Руслани Сахно і фортепіано Анастасії Болбот також, здавалось, плакали сльозами радості, завели у джамп-стайл Дениса Гусаренка, у рок – Максима Малиженка. А ще студенти довели, що вони творчі професіонали. Уявіть собі: на сцені працював сконструйований ними генератор Тесла.

     Механіко-технологічний факультет вразив вимогливу публіку бездоганним вокалом. Сергій Виговський і Дмитро П’ятецький, ансамбль «Дизель» і чоловічий вокальний квартет, хор хлопців з відкритою козацькою душею під диригуванням Артема Мгламяна і молодечий запал спільного студентського колективу відзначило і журі на обговоренні програми. Та і як інакше: ми знову побачили на сцені співучого декана Ярослава Михайловича, то ж і всі механіки на нього рівнялися. У ритм з «Молдавською полькою», яку майстерно виконав Олександр Колісник, танцювали хлопці і дівчата на екрані, а от Андрій Будженко зумів сам, без сторонньої допомоги розіграти усі ролі у виконаній ним гуморесці. І треба віддати належне патріотизму студентів МТФ, адже вони, незважаючи на позитивний дух програми, не забули про героїв, які полягли за Україну. Спасибі за це, в першу чергу, Дмитру Бурундуховському, чий авторський вірш порушив цю болючу тему.

 

     І ще один раз підтвердили «Весна прийшла!» студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Їхня програма мала саме таку назву. Вона була невеликою, але такою доброю і життєстверджуючою, що хотілося б продовження… Єлізавета Бережна у ролі Мавки приворожувала і заманювала, а Руслан Мичак із піснею «Дівчина з іншого життя» увійшов в образ закоханого юнака, та все-таки зміг зняти з неї чари. Чугайстер Олександр Гармаш чаклував під хіп-хоп, Царівна Озера Анастасія Парфенюк для своєї ролі написала пісню «Ріки сліз». І все це – у супроводі вокального колективу «Кристал» у складі Катерини Магась, Олександри Дудар та Крістіни Волканової, а ще – Мавок із хореографічного ансамблю факультету, які були всюдисущими: виступали і на сцені, і в залі.

 

     Гарна у нас Весна… Приходьте в актову залу ще й завтра.

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook