Випускники бакалаврату юридичного факультету висловилися за продовження навчання в магістратурі

5 квітня 2017 року

     В рамках підготовки до звіту юридичного факультету на квітневому засіданні вченої ради соціологічна служба університету опитала студентів другого, третього четвертого курсів бакалаврату та першого року навчання магістратури, які навчаються за спеціальністю «Право».
     Значна кількість студентів, які брали участь в анкетуванні, задоволена якістю навчального процесу на юридичному факультеті, відношенням до них працівників деканату, інформаційно-технічним забезпеченням навчального процесу.

     На сьогодні найбільше студентів факультету хвилює нестача коштів на проживання, не повністю задовольняють соціально-побутові умови в гуртожитку та заставляє багато працювати значна кількість завдань на навчально-інформаційному порталі «Мооdle».
     Слід відзначити, що майже 99 % опитаних студентів бакалаврату виявили бажання продовжувати навчання в магістратурі нашого університету.
     Всього в опитуванні взяли участь 143 студенти бакалаврату та 31 студент магістратури.

     Результати анкетування будуть використані юридичним факультетом та навчальним відділом університету для підвищення якості організації освітнього процесу.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook