Гурток «Брокер» на Дні відкритих дверей у НУБіП

4 квітня 2017 року

 Активісти гуртка «Брокер» взяли участь у Дні відкритих дверей Національного університету біоресурсів та природокористування, що відбувся 31 березня. У цей день до університету завітали випускники шкіл Київщини. Для економічного факультету НУБіП було важливо представити не лише навчально-методичну базу, а й можливість цікавого і пізнавального проводження часу в університеті.
Від гуртка «Брокер», експозицію економічного факультету представляли студенти ОС «МАГІСТР», спеціальності «Підприємництво, торгівля, біржова діяльність»: Степанченко О., Семененко Ю., Назаренко М., Купрейчук Ж. Гуртківці підготували інформаційні матеріали про роботу гуртка «Брокер». Актуальні дослідження студентів було висвітлено на постерах, у відеоматеріалах, тезах доповідей різного рівня науково-практичних конференцій.
З натхненням гуртківці розповідали про економічний факультет і роботу гуртка, переваги своєї майбутньої професії та процес здобування знань в університеті.
Жвавий інтерес серед учасників експозиції викликали демонстрації на комп`ютері у реальному часі процесу біржового ціноутворення на основних біржах світу, можливостей трейдингу для учасників біржового ринку, тощо. Таким чином, багато сьогоднішніх школярів – майбутніх абітурієнтів дізналися про існування такої спеціальності в університеті і отримали перші орієнтири, щодо вибору майбутньої професії.

 

Любов Панкратова
керівник гуртка "Брокер"
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook