Відбулося чергове засідання РМВ

5 квітня 2017, 8:45

3 квітня о 15:00 в аудиторії 215е (кафедра анатомії та гістології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка) відбулося розширене засідання РМВ. На засідання був запрошений директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Дмитро Адамович. Порядок денний був насичений, тому всі члени ради активно включились в роботу.

Перше питання на порядку денному стосувалося підготовки до міжнародної конференції молодих вчених аграрних закладів «Актуальні проблеми наук про життя і природокористування» у 2017 році. Голова РМВ Наталія Друзь оголосила орієнтовні дати проведення та зупинилась на організаційних питаннях. Зупинилась і на проведенні «Фестивалю студентської науки».
Марія Обруч зупинилась на оновленні стенду та його наповненні. Про участь РМВ у проведенні міжнародної наукової конференції професорсько-викладацького складу, аспірантів та студентів ФВМ детально зупинився Роман Димко. Про перші етапи підготовки до звітно-виборчої конференції РМВ розповіла Валерія Зворигіна.
Голова РМВ Наталія Друзь внесла пропозицію провести спільну благодійну акцію разом із РА та СО «Підтримай воїна». Це питання підтримали всі, ухваливши провести її в квітні.
Дмитро Адамович активно дискутував по кожному питанню і в кінці побажав всім здоров’я та успіху в роботі.


 

Секретар РМВ НДІ ЗТ
Валерія Зворигіна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook