22 щорічна національна конференція IATEFL Ukraine Conference "Teacher of the 21st century

4 квітня 2017, 16:11

31 березня – 1 квітня 2017 року в стінах Університету відбулась 22 щорічна національна конференція 22nd Annual National IATEFL Ukraine Conference "Teacher of the 21st century" оганізована за участі IATEFL Ukraine, Британської Ради (British Council) та гуманітарно-пеагогічного факультету НУБіП України. В роботі конференції взяло участі близько 300 учасників із різних куточків України.



На пленарних засіданнях провідні українські та зарубіжні експерти з різних країн презентували учасникам новітні методики в галузі викладання англійської мови.

Після пленарних засідання учасники конференції продовжили роботу в секціях, під час роботи яких українські фахівці, а також гості із Великобританії, Ірландії, Туреччини, Ірану, Польщі проводили майстер-класи, воркшопи та тренінги охопивши ряд таких питань щодо навчання англійської мови як використанні інформаційних технологій, мотивації студентів до вивчення англійської мвои, розвитку в них креативного мислення та творчого потенціалу.



Крім того, під час роботи конференції всі бажаючі могли відвідати виставку найновіших видань для вивчення англійської мов, зокрема Oxford University Press, Express Publishing , Pearson, Macmillan Education та ін.



За підсумками роботи дводенної конференції всі учасники отримали сертифікатів, що засвідчують участь у “22nd Annual National IATEFL Ukraine Conference”.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook