Вивчаємо культуру виробництва на прикладі заводу Coca-Cola

4 квітня 2017 року
Cтуденти нашої alma mater вже вдруге за цей семестр відвідали завод "Кока-Кола Беверіджиз Україна", що розташований поблизу селища Велика Димерка у Броварському районі Київської області. 
 
Ми мали можливість побачити виробництво найпопулярнішого в світі напою - газованої Кока-Кола, і побачити виробництво з середини.
 
На заводі розповіли, що завданням заводу є виготовлення та дистрибуція Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Vanilla, Fanta, Sprite, соків та нектарів Rich та «Добрий», BotaniQ, холодних чаїв Nestea, енергетичних напоїв Burn та Gladiator, природної води Bonaqua. 
 
Також  дізнались, що будівництво заводу було завершене ще влітку 1998 року. На момент відкриття він став найбільшим, найпотужнішим та найсучаснішим підприємством серед усіх виробників безалкогольних напоїі у Європі. Окрім того, на заводі виробляється вуглекислий газ, що застосовується для виготовлення газованних напоїв. Завод був сертифікований відповідно до українських державних стандартів якості. А його площа сягає 25 га. 
 
Відвідали музей "Кока-коли", скуштували напої, отримали подарунки та фото на згадку. 
 
Дякуємо організаторам та працівникам заводу за можливість безкоштовно побачити, як робляться наші улюблені напої та ознайомитись з одним із провідних бізнесів України зсередини.
 
Стародуб Анастасія,
голова культурно-мистецького відділу СО НУБіП України
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook