Декани факультетів та директори ННІ обговорили проведення Дня відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів

3 квітня 2017 року

     Третього квітня за участі першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулася нарада деканів факультетів та директорів ННІ. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко винесла на обговорення питання щодо проведення в університеті Дня відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів. Після жвавого обговорення було запропоновано провести День відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів 12 квітня 2017 р.

     Проректор навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко ознайомив присутніх з новою схемою закріплення території університету за факультетами та ННІ. Декани факультетів та директори ННІ підтримали його пропозицію щодо проведення «Чистого четверга» з прибирання території та корпусів 6 квітня 2017 р.
     Начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін звернувся до присутніх з проханням провести моніторинг вартості навчання для студентів контрактної форми навчання на 2017-2018 навчальний рік. 

     Про план прийому до аспірантури на 2017 р. доповіла присутнім начальник відділу аспірантури і докторантури Олена Барабаш. Вона зобов’язала деканів факультетів та директорів ННІ забезпечити до 20 квітня розроблення робочих програм та навчальних планів підготовки докторів філософії.

     Заступник начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Андрій Марченко ознайомив учасників наради з термінами проведення чергової атестації педагогічних працівників, що відбудеться згідно наказу МОН України 11 та 18 березня 2017 р.

     Оксана Зазимко запропонувала деканам факультетів та директорам ННІ до 4 квітня завершити корегування навчальних планів підготовки фахівців на 2017-2018 навчальний рік. Вона звернулася до присутніх з проханням забезпечити контроль за проведенням своєчасної оплати за навчання студентів-контрактників.
     Заступник начальника особового відділу Павло Шаранданов доповів деканам факультетів та директорам ННІ про стан постановки на військовий облік студентів денної форми навчання.

    Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на необхідності посилення контролю за протипожежною безпекою та забезпеченні дотримання техніки безпеки в навчальних корпусах і гуртожитках.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook