Дмитро Холявко – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Економіка сільського господарства та АПК»

3 квітня 2017 року

     30-31 березня 2017 року на базі Подільського державного аграрно-технічного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом “Економіка сільського господарства та АПК”
     За словами голови галузевої конкурсної комісії, ректора Подільського державного аграрно-технічного університету професора Володимира Іванишина, на I тур конкурсу було подано 65 студентських наукових робіт із 37 вищих навчальних закладів України. На підставі результатів рецензування студентських наукових робіт та відкритого обговорення було визнано кращими і рекомендовано до захисту на підсумковій науково-практичній конференції 16 наукових робіт у формі презентації доповідей, а також відповідей на поставлені питання авторитетного журі у складі вчених з різних навчальних закладів України і присутніх.

     Серед двох поданих студентських наукових робіт від Національного університету біоресурсів і природокористування України конкурсна комісія до участі у заключному етапі обрала роботу Дмитра Холявко, студента першого курсу магістратури спеціальності «Дорадництво» ННІ післядипломної освіти (науковий керівник – к.е.н., доцент Ірина Кудінова). Студент і керівник були відряджені на підсумкову науково-практичну конференцію для захисту поданої роботи перед галузевою конкурсною комісією.

     Дмитро Холявко гідно представив результати роботи і рідний університет – на високому рівні доповів про отримані результати, змістовно відповідав на запитання у обговоренні доповіді. Дана робота викликала значний інтерес у журі конкурсу, які відзначили, що тематика роботи дуже цікава і оригінальна.

     За результатами захисту наукова робота Дмитра Холявко на тему «Організація консалтингової діяльності з поширення інноваційних технологій в рослинництві» була відзначена дипломом ІІ ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з напряму «Економіка сільського господарства та АПК» серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. Науковий керівник Ірина Кудінова була відзначена грамотою за керівництво підготовкою роботи.

,

     Свою наукову роботу Дмитро Холявко виконував у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Дорадник» (керівник – к.е.н., доцент Ірина Кудінова) кафедри аграрного консалтингу та сервісу.

     Студенти протягом двох днів знайомилися з матеріально-технічною навчальною базою Подільського державного аграрно-технічного університету, познайомилися з студентами інших ВНЗ та побували на екскурсії по Камянець-Подільському.

     Дмитро щиро вдячний науковому керівникові та всім викладачам за отримані цікаві знання, набутий практичний досвід та жагу до всього нового.

     Щиро вітаємо переможця і наукового керівника та зичимо їм подальших успіхів на науковій ниві!

Тетяна Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного
консалтингу та сервісу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook