Продовжуємо набір на курси іноземних мов для підготовки до сертифікаційних екзаменів (сертифікат А1-С2)

15 квітня 2017, 0:00
Корпус № 3, ауд. 101

     Гуманітарно-педагогічний факультет продовжує набір на мовні курси з іноземних мов (англійська, німецька, французька, польська), кінцевою метою яких є складання екзамену та отримання свідоцтва про підтвердження сертифікаційного рівня володіння іноземною мовою.

     (Важливо: після навчання на кожному рівні слухач отримує сертифікат про його завершення незалежно від результату на екзамені для підтвердження рівня володіння іноземною мовою).

    У цій сфері факультет співпрацює з низкою закордонних організацій: 

  • Cambridge English Language Assessment (Велика Британія) – англійська мова;
  • Goethe-Institut в Києві – німецька мова;
  • Федерація польських організацій в Україні, Польський Дім в Києві – польська мова.

Сертифікати визнають більше ніж 20 тис. різних закладів у понад 135 країнах світу.

Сертифікати - безстрокові!!!

Початок занять ‒ 15 квітня 2017 року.

Важливо!

     Вимога володіння іноземною мовою передбачена Постановою Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2015 р. № 656 про «Порядок затвердження рішень про присвоєння вчених звань» (вчене звання доцента і професора присвоюється особам, які мають сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні не нижче В2), Постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187 про «Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності закладів освіти» (науково-педагогічні працівники, які забезпечують провадження освітньої діяльність іншою, крім української та російської, мовою, повинні мати сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні не нижче В2), наказом МОН України від 06.02.2017 № 174 «Про внесення змін до Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам» (сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні не нижче В2) з мов країн Європейського Союзу). 

     Для студентів та випускників ВНЗ, що планують навчатися за кордоном, складання екзаменів та отримання відповідних сертифікатів є також обов’язковою вимогою, а для тих, хто прагне працювати в міжнародних компаніях як в Україні так і за її межами – наявність такого сертифіката стане вагомою перевагою між іншими кандидатами.

     Тривалість вивчення одного рівня триває 3,5–4 місяці (72 пари / 144 години). Ціна за вказаний період становить для студентів – 3000 грн., для аспірантів і викладачів 3500 грн.

     Із детальною інформацією щодо підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів можна ознайомитися на сайті гуманітарно-педагогічного факультету (http://nubip.edu.ua/node/19484), за телефоном (044) 527-80-83 або завітавши на факультет (навчальний корпус № 3, ауд. 101).

     Онлайн-реєстрація на курси вивчення іноземних мов на сайті гуманітарно-педагогічного факультету за електронною адресою: 

http://nubip.edu.ua/node/1621 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook