Українсько-Єгипетське співробітництво в навчальній та науковій сфері

3 квітня 2017 року

В рамках розширення міжнародного співробітництва 30 березня відбулась зустріч з нашими партнерами з Єгипту – представниками фірми El-Diry International – генеральним директором Махмудом Ель-Дири та професором Махмудом Або(ексміністр освіти Єгипту). Від університету в зустрічі приймали участь проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук В.А., директор центру міжнародної діяльності Лабенко О.М. та заступник директора Афанасенко В.Ю.


В ході зустрічі було обговорено перспективи вступу до університету абітурієнтів з Єгипту, а також представлено презентацію нового проекту створення Єгипетсько-українського університету з метою поглиблення співпраці в науковій та освітній сфері. Такий Університет може бути одним з п’яти нових університетів, що плануються до створення та розміщення урядом в новій столиці Єгипту (за 30 км від Каїру), яка лише починає будуватися. За результатами зустрічі підготовлено проект угоди про співробітництво з Єгипетською стороною та узгоджено перспективи подальшої співробітництва.
Після офіційної програми гостям провели екскурсію університетом, зокрема відвідали ботанічний сад, музей бджільництва, кафедру конярства та бджільництва, клініки ветеринарного факультету та алею слави університету.

Заст. директора ННЦ міжнародної діяльності
В.Ю. Афанасенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook