Науково-методичний семінар збирає однодумців

2 квітня 2017 року

29 березня 2017 р. за ініціативи кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей було проведено  науково-методичний семінар «Different Approaches in Modern English Teaching». До участі в заході були запрошені вчителі англійської мови загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій з поглибленим вивчення іноземних мов. Відрадно, що серед гостей були представники як столичних навчальних закладів та області, так і вчителі з інших регіонів України. Метою такої зустрічі було не лише підвищення науково-методичного рівня викладачів та обмін ідеями щодо новітніх підходів до навчання англійської мови, а й розширення кооперації «школа-університет», створення команди  однодумців, яка б спільно працювала у напрямку встановлення наступності між середньою ланкою освіти та вищим навчальним закладом. З цією метою старший викладач кафедри О.Пономаренко презентувала Національний університет біоресурсів та природокористування й ознайомила гостей нашого закладу зі структурою гуманітарно-педагогічного факультету та основними аспектами його діяльності, напрямами професійної підготовки, програмами міжнародного партнерства, що діють на факультеті.



Олена Хорош, методист-консультант, офіційний представник видавництва «EXPRESS PUBLISHING» в Україні, ознайомила учасників семінару з різноманітними методами та  прийомами навчання граматики англійської мови, доводячи їх ефективність практично: усі присутні спробували себе в ролі як студентів, так і вчителів, відзначаючи переваги тієї чи іншої технології.



Виступи інших учасників семінару торкалися таких актуальних питань навчання англійської мови, як шляхи підвищення мотивації до навчання, використання гейміфікованих методів у викладанні англійської мови та різних способів оцінювання навчальних досягнень у системі особистісно-орієнтованого навчання.



Науково-методичний семінар відбувся у дружній атмосфері співпраці та творчої взаємодії. Усі учасники отримали сертифікати та профорієнтаційні матеріали. Сподіваємося на подальшу плідну кооперацію.

Юлія Дем’янова,
Наталія Яременко,
Олександр Поліщук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook